Pompe de căldură

Comercializăm și montăm pompe de căldură, chillere și recuperatoare de căldură de la:

Părerea clienților noștri

Roman Musat
Read More
Recomand! De la prima conversație, pana la predarea lucrării, totul a decurs normal și foarte rapid. Tot procesul,inclusiv dobândirea calității de prosumator a durat puțin peste o luna de zile! 👍👍👍
Petre Nae
Read More
Foarte mulțumit de colaborare. Promptitudine și seriozitate maximă. Mulțumesc și recomand tuturor cunoscuților și nu numai.
Dorin-Ilie Constantin
Read More
Recomand independent energetic, ca fiind un colaborator profesionist si de incredere pentru orice companie, persoana cu care va relationa si apreciez serviciile sale de calitate.
Ciprian
Read More
Foarte prompti si seriosi. Dupa ce am asteptat 2 luni raspuns de la engie, i-am gasit pe facebook pe baietii astia. Am sunat si nu stiu daca am fost norocos dar au venit in aceeasi saptamana. Intr-o zi au instalat panourile iar a doua zi a venit electricianul si a pus in functiune invertorul.
Turcu Sorin
Read More
O experienta pozitiva, ma bucur ca i-am ales si i-am cunoscut, nimic de reproșat.
Andrei Chirita
Read More
Am montat doua sisteme fotovoltaice,20kw si 10kw,componente de calitate premium,montajul foarte rapid si profesionist. Recomand cu mare incredere!
Melinda Szilagyi
Read More
Mi-au instalat un sistem fotovoltaic de 8kw On-grid cu invertor Huawei 6kw monofazat hibrid ,cu montaj si punere in funcțiune inclusiv dosarul de prosumator, totul foarte rapid si la un preț foarte bun.
Simona Cepoi
Read More
Echipa de montaj: profesioniști, perfecționiști .... fără cuvinte. Recomand!
Bisog Corneliu
Read More
Sunt foarte buni în ceea ce fac. Am un sistem de 16 KWP. si intr-o zi de vară ajung la 120 KW/ zi.
Vasile Alb
Read More
Seriosi si prompti! Lucru de calitate, facut in timp util. Multumit de ei!
Previous
Next

Partenerii noștri